Visszafutásgátló kézi présre


A képeken látható a TT Engineering Mérnöki Iroda által kifejlesztett egyszerű kialakítású, nagy üzembiztonságú visszafutásgátló kézi présre, amely biztosítja, hogy az operátor minidig végigjárassa a présen előre beállított löketet.

A konstrukció jellemzője, hogy a kilincs és a fogasív hőkezelt acélból készülnek, a működés és a mindenkori állapot látható az átlátszó polikarbonát fedélen keresztül. A visszafutásgátló reteszelési „felbontása” tetszőlegesen - a fogasív kicserélésével -módosítható.

A visszafutásgátló fel van szerelve egy mechanikus kioldó gombbal is, melynek segítségével a prés löketének bármely pontján kioldható a reteszelés.

A kialakításból következik, hogy kopás, elhasználódás esetén tudunk pótrészt biztosítani a készülékhez. Tervezéskor szem előtt tartottuk az egyszerű szerelhetőséget és beállíthatóságot.

Ennek köszönhetően nem kell megvenni egy teljes visszafutásgátlót meghibásodás, kopás esetén. A fentiek tükrében bátran kijelenthetjük, hogy a karbantartási idő-, és költségráfordítás minimális.


Visszafutásgátló kézi présre
Visszafutásgátló kézi présrej
Visszafutásgátló kézi présre
Visszafutásgátló kézi présre

További referencia munkáink