Félautomata ultrahangos hegesztő gép


Cégünk a közelmúltban átadta az első félautomata ultrahangos hegesztőgépét. A berendezés FORD gépkocsik sebességváltókar takaróit fogja hegeszteni. A gép működési elve dióhéjban annyi, hogy 36kHz-es frekvencián rezegtetve a műanyag molekulákat az anyag megfolyik és összeheged a műanyag a bőrrel vagy műbőrrel.

A gép tervezésekor és kialakításakor szem előtt tartottuk az egyszerű szerelhetőséget és beállíthatóságot, az üzemszerűen kopó alkatrészek egyszerű és gyors cserélhetőségét, valamint a felhasználóbarát kezelést. Ennek tükrében a gépet egy - a karbantartó személyzet által is – könnyen kezelhető, átlátható kezelőfelületű szoftverrel szállítottuk.

Cégünk rugalmasságára jellemző, hogy az átadás és első használat során felmerült felhasználói igényeket is sikerült gyorsan és maximálisan kielégítenünk.

Ezen gép megépítésével és átadásával sikerült elmélyülnünk az UH technológia rejtelmeiben, rengeteg tapasztalatot szereztünk melyet a jövőbeni gépeink építésekor sikerrel tudunk hasznosítani.

Természetesen, mint minden irodánk által tervezett célgéphez, és készülékhez, úgy ehhez is készült, tervezői-, és teljesítmény nyilatkozat, műszaki leírás, beállítási utasítás, szerelési ábragyűjtemény alkatrészjegyzékkel. Melyeket papír alapon és digitális formátumban átadtunk a megrendelőnknek.


Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép
Ultrahangos hegesztő gép

További referencia munkáink